Info

NHL-timmen

Podden med de hetaste NHL-snackisarna. Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist tar upp det senaste från världens bästa hockeyliga. www.nhltimmen.se
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
NHL-timmen
2021
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2013
December


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: November, 2015
Nov 26, 2015
Uffe Bodin och Linus Hugosson är tillbaka med det 84:e avsnittet av podcasten NHL-timmen. I dag diskuterar man bland annat den märkliga situation som William Nylander har hamnat i Toronto Maple Leafs. Han har värkt in poäng för Toronto Marlies och toppar poängligan i AHL som 19-åring. Trots det väntar William Nylander fortfarande på beskedet att han ska få debutera i NHL för Toronto Maple Leafs. I det 84:e avsnittet av podcasten NHL-timmen går Linus Hugosson och Uffe Bodin in på tjuv- och rackarspelet som gör att Nylander tvingas fortsätta vänta på sin debut - plus hur hans chanser att komma loss till JVM ser ut. Dessutom: * En grundlig genomgång av waiver-reglerna som har gått från att hjälpa till att stjälpa unga spelare i ligan. * Är Henrik Lundqvist på väg mot sin andra Vezina Trophy? * En titt på Montréal Canadiens framgångar och general managern Marc Bergevins kontraktsförlängning. * Leon Draisaitl och Dylan Larkin - Linus och Uffe kikar närmare på två tidiga succéhistorier i ligan. * Jonatan Lindquist gästar podcasten och fortsätter vidhålla att Nicklas Bäckström är en minst lika bra och värdefull spelare som Jonathan Toews. * Veckans lag - med bland annat en synnerligen målkåt back och en svensk som har fått målskyttet att lossna efter dålig utdelning i fjol. Detta och mycket mer i NHL-timmens 84:e avsnitt:
Nov 19, 2015
Linus Hugosson och Uffe Bodin är tillbaka med det 83:e avsnittet av NHL-timmen. Den här veckan med en liten titt på World Cup. Utöver att ta ut varsin förstafemma för Team North America och Team Europe ger man även ett förslag på hur Tre Kronors toppfemma ska se ut i turneringen. Det står nu klart vilka coacher som ska leda "hittepå-lagen" Team North America (U23-spelare från Nordamerika) och Team Europe (spelare från övriga Europa) i World Cup nästa år. I samband med det passar Linus Hugosson och Uffe Bodin på att nominera sina förstafemmor för respektive lag. Dessutom hjälper man Tre Kronors nye förbundskapten Rikard Grönborg på traven genom att ta ut Sveriges förstafemma i turneringen. Dessutom: * Håller Artemij Panarin på att springa hem racet om Calder Trophy redan nu? * Hur ser David Rundblads framtid i Chicago ut efter de senaste veckorna petningar? * Jonatan Lindquist gästspelar i podcasten och tittar närmare på Tampa Bay Lightnings frustrerande form. * Uffe och Linus tar emot flera läsarfrågor och får bland annat i uppgift att dissekera divisionsupplägget i NHL och huruvida wild card-systemet är rättvist eller inte. * Veckans lag med en svensk stjärnback och en norsk trollkarl. Allt detta och mycket mer i det 83:e avsnittet av NHL-timmen:
Nov 12, 2015
Podcasten NHL-timmen är tillbaka med det 82:a avsnittet. I dag tittar Uffe Bodin och Linus Hugosson närmare på några av de spelare som ofta pekas ut som NHL:s största filmare. Förtjänar de sitt rykte eller är det överdrivet? Filmningar blev en het potatis i NHL i helgen när Boston Bruins back Colin Miller svarade för ett svanhopp efter en liten touch från Montréal Canadiens back Andrej Markov. Till en följd av det har Uffe Bodin och Linus Hugosson vikt en del av dagens avsnitt av NHL-timmen åt spelarna som har en tendens att filma, eller förstärka situationer. Vilka är värst i ligan på att förstärka, och vilka har fått ett oförtjänt dåligt rykte? - Han är en ganska vedervärdig spelare, säger Uffe Bodin om en av spelarna. Dessutom: * NHL-timmens insamling till Cancerfonden fortsätter. Tack vare era fina bidrag är vi redan mer än halvvägs till vårt insamlingsmål. Klicka här för att skänka pengar: https://www.cancerfonden.se/insamlingar/nhl-timmens-insamling * Trejdryktena kring San José Sharks veteran Patrick Marleau ökar i kraft. Vad väntar härnäst för 36-åringen? * Vilka NHL-lag har överpresterat så här långt? Linus och Uffe tar hjälp av PDO-statistiken för att titta på vilka lag som kan förväntas sjunka respektive lyfta i tabellen på sikt. * Jonatan Lindquist gör ett gästbesök i podden och ger sin syn på svenskarna som kommer att göra Börje Salming, Mats Sundin, Peter Forsberg och Nicklas Lidström sällskap i Hall of Fame. * Veckans lag med två heta svenskar i uppställningen. Detta och mycket mer i det 82:a avsnittet av NHL-timmen!
Nov 6, 2015
Uffe Bodin och Linus Hugosson är tillbaka med det 81:a avsnittet av NHL-timmen. I dag tittar man bland annat närmar på vilka nuvarande NHL-spelare som sannolikt inte kommer att komma loss till JVM i Helsingfors nästa månad. I förra veckans avsnitt av NHL-timmen gick Linus Hugosson och Uffe Bodin bland annat igenom vilka juniorer som fått besked att de blir kvar i NHL, och slipper återvända till sina juniorlag. Nu har fler besked kommit under veckan och det får firma Hugosson och Bodin att titta på vilka av dessa NHL-juniorer vi helt och hållet kan avskriva från JVM nästa månad. Dessutom: * Linus och Uffe antar en utmaning från en annan podcast och startar via NHL-timmen en insamling till förmån för Cancerfonden. Lägg ett bidrag och var med i utlottningen av priser: https://www.cancerfonden.se/insamlingar/nhl-timmens-insamling * Hur påverkas Edmonton Oilers av Connor McDavids skada? * Mike Babcock vill ha större mål för att öka den offensiva produktionen - är det verkligen rätt väg att gå? * Dustin Byfuglien fortsätter att komma undan bestraffning från NHL trots en del tveksamma tacklingar. Hur kommer det sig? * Veckans lag med två svenskar i uppställning! Detta och mycket annat i NHL-timmens 81:a avsnitt!
1