Info

NHL-timmen

Podden med de hetaste NHL-snackisarna. Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist tar upp det senaste från världens bästa hockeyliga. www.nhltimmen.se
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
NHL-timmen
2021
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2013
December


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: January, 2015
Jan 26, 2015
Vilka NHL-stjärnor unnar vi mest att få vinna Stanley Cup innan karriären är över? Den frågan tar Linus Hugosson och Jonatan Lindquist upp i nya avsnittet av NHL-timmen. Det finns många NHL-spelare som drömmer om att få göra en ”Ray Bourque” och vinna Stanley Cup i grevens tid innan karriären är över. I veckans ”NHL-timmen” listar Linus Hugosson och Jonatan Lindquist fem spelare som de håller tummarna för ska lyckas få en mästarring. Däribland tvillingarna Sedin, som kanske behöver göra något drastiskt för att bli mästare i NHL. Vad det är får du reda på i podden. Dessutom i det 49:e avsnittet av NHL-timmen: >> Har vi sett det sista av NHL-spelare i OS? >> Vad ska vi egentligen tycka om NHL:s nya idé med en ”Ryder Cup” mellan Europa och Kanada? Varsågoda – här är nästan två timmars NHL-snack!
Jan 20, 2015
I NHL-timmens 48:e avsnitt diskuterar Linus Hugosson och Jonatan Lindquist de senaste nyheterna från världens bästa hockeyliga. Dessutom diskuteras vilka lag som kommer att gå till slutspel den här säsongen. Veckans avsnitt är extra långt och täcker över ett brett spann. Heta svenskar, busarnas avstängningar, snaskiga trejdrykten med mera. Hugosson och Lindquist tar en lång titt på NHL-tabellen och siar om framtiden. Vilka lag går till slutspel senare i vår? Här får du svaret. Mer ur innehållet: Jonatan ger sig själv beröm för att Jakob Silfverberg har plockat fram en ny straffvariant. Alex Steens sanslösa poängform analyseras. Gjorde Rangers rätt som gav Marc Staal ett sådant fett kontrakt? Som svar på en lyssnarfråga spekuleras det i om en viss svenskcenter kan vara svaret på Torontos grava anfallsproblem. Och borde inte busen Dan Carcillo fått ett längre straff för sitt överfall? Allt detta och lite till i veckans NHL-timmen. Var så goda!
Jan 13, 2015
Vi har kommit halvvägs in på NHL-säsongen och det är dags för NHL-timmen att lämna halvårsrapport. Det i form av en stor feature där Linus Hugosson och Uffe Bodin utser sina favoriter till de olika NHL-utmärkelserna. Dessutom tar man ett brett grepp om William Nylander-affären. Varför väljer egentligen Toronto Maple Leafs att plocka över honom nu? Podcasten NHL-timmen har nått sitt 47:e avsnitt samtidigt som NHL-säsongen har nått halvtid. Därför gör Linus Hugosson och Uffe Bodin bokslut för den första halvan av säsongen. Detta i form av en tidig förhandstitt på vilka spelare som ligger bäst till inför de olika NHL Awards-kategorierna. * Kan någon hota Filip Forsberg i kampen om Calder Trophy som årets rookie? * Är det Shea Webers tur att vinna Norris Trophy? * Och har Pekka Rinne chansen att vinna både Vezina OCH Hart Trophy? Mycket Nashville Predators-fokus som ni kanske märker… Men det här är inte allt som Linus & Uffe har att erbjuda den här gången. Det blir framför allt en grundlig diskussion om William Nylander och hans plötsliga flytt från Modo till Toronto Maple Leafs organisation, där han ska avsluta säsongen med spel i Toronto Marlies i AHL. Varför väljer Maple Leafs att plocka över 18-åringen redan nu? Dessutom: * En titt på det nya Sergej Bobrovskij-kontraktet. * Melker Karlssons succé * Och givetvis Veckans lag med en comebackande succésvensk i laguppställningen.
Jan 9, 2015
NHL-timmen är tillbaka med ett nytt avsnitt. Den här gången med mycket Silly Season-spekulationer, uppsnack inför ”Selänne Night” i Anaheim samt en allvarlig uppmaning till Melker Karlsson. I det 46:e avsnittet av NHL-timmen drömmer Linus Hugosson och Jonatan Lindquist om nya klubbar åt en rad svenska NHL-spelare. I vilken klubb skulle Oliver Ekman-Larsson passa perfekt in – och varför är det så trist att Erik Karlsson sitter fast i Ottawa? Dessutom: Lindquist, som är NHL-korrespendent åt hockeysverige.se i Anaheim, bjuder på uppsnack inför Teemu Selännes stora kväll på söndag, då legendarens tröja hissas i Honda Center. På tal om tröjor har herrarna Hugosson och Lindquist en allvarlig uppmaning att skicka till Melker Karlsson, den svenske succérookien i San José. Och i Veckans lag hittar vi flera svenskprofiler, som är heta i NHL för tillfället.
1