Info

NHL-timmen

Podden med de hetaste NHL-snackisarna. Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist tar upp det senaste från världens bästa hockeyliga. www.nhltimmen.se
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
NHL-timmen
2021
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2013
December


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: December, 2014
Dec 31, 2014
NHL-timmens 45:e avsnitt är här. I dag med stort fokus på JVM eftersom Uffe Bodin befinner sig i Toronto och täcker turneringen för hockeysverige.se. Han och Linus Hugosson tar ett brett grepp om turneringen, dess vinnare och förlorare, samtidigt som man hinner avverka några av de hetaste NHL-snackisarna. JVM:s gruppspel är snart framme vid målgången. Under kvällen och natten avgörs vilka lag som möts möts i kvartsfinalerna. Klart är redan att Sverige har säkrat slutsegern i grupp B medan Kanada och USA gör upp om toppseeden i grupp A. I det 45:e avsnittet av NHL-timmen guidar Linus Hugosson och Uffe Bodin er genom JVM så här långt. Vilka spelare har stuckit ut och vilka lag har varit de stora besvikelserna? Dessutom. * Kaoset i New Jersey - Linus och Uffe tittar närmare på Devils efter avskedandet av coachen Peter DeBoer. * Magnus Pääjärvi och Dany Heatley på waivers - vad kommer att hända härnäst? * Vilka svenska AHL/NHL-spelare kan vara på väg hem till Sverige/Europa? * Och så veckans lag förstås - där en av spelarna kommer med efter lyssnarkritik.
Dec 23, 2014
Det är tre dagar kvar innan JVM startar. Då passar Linus Hugosson och Uffe Bodin på att ta ett riktigt brett grepp om årets turnering i Toronto och Montréal. Dagens avsnitt av NHL-timmen tillägnas nästan uteslutande åt att ge er alla snackisarna inför annandagens första nedsläpp. I vanliga fall är det fullt fokus på NHL i NHL-timmen, men den här tiden på året brukar Linus och Uffe frångå traditionerna för att i stället rikta strålkastarljuset på årets JVM-turnering i Toronto och Montréal. Hur kommer det att gå för Juniorkronorna? Vilka nationer kommer att göra upp om medaljerna? Vilka spelare är värda att hålla ett extra öga på? Och vem vinner duellen mellan Jack Eichel och Connor McDavid? Det är några av diskussionspunkterna kring turneringen. Dessutom: * Road to the Winter Classic har kört i gång i ny regi - Linus och Uffe ger sin syn på årets upplaga av serien. * Philadelphia Flyers målvakt Rob Zepp gjorde härom natten NHL-debut vid 33 års ålder - vad är hans story? * Med anledning av Dennis Widemans dråpliga självmål härom natten - vilka är de mest minnesvärda självmålen i NHL-historien? * Och så Veckans lag förstås - nu med flera formstarka Los Angeles Kings-stjärnor.
Dec 16, 2014
Vilka av sommarens stora värvningar i NHL har överträffat förväntningarna? Och vilka har underpresterat? I avsnitt nummer 43 av podcasten NHL-timmen ger sig Linus Hugosson och Uffe Bodin i kast med att presentera en topplista för såväl flippar som floppar. Och givetvis med svensk representation. Linus Hugosson och Uffe Bodin är tillbaka med en rykande färsk podcast med det senaste från NHL. Dagens feature är två topp tre-rankingar där duon listar de tre bästa och de tre sämsta free agent-värvningarna från sommaren. Detta baserat på hur spelarna har levererat utifrån lön och förväntningarna. Dessutom: * Nya Road to the Winter Classic har premiär i veckan. Vilka förväntningar ska vi ha på serien i år? * En djupdykning i Edmonton Oilers problem. Coachen Dallas Eakins har fått sparken, men hjälper verkligen det? * Trejdrykten kring Taylor Hall. Vad ska Oilers begära i utbyte om man släpper stjärnan? * Tim Erixon trejdad till Chicago. Vad betyder det för honom - och för kompisen David Rundblad? * Givetvis tar vi även ut Veckans lag också. Den här gången med en lite annorlunda lösning på målvaktssidan. Allt detta och mer därtill i det 43:e avsnittet av NHL-timmen.
Dec 9, 2014
NHL-timmen är tillbaka efter ett litet uppehåll. I det 42:a avsnittet av podcasten går Linus Hugosson och Uffe Bodin loss och djupanalyserar tio lag i ligan. Vilka har överpresterat så här långt och vilka har underpresterat? En tredjedel av årets NHL-säsong har spelats och det är hög tid att syna prestationerna i sömmarna. I det purfärska avsnittet av NHL-timmen har Linus Hugosson och Uffe Bodin tagit lite hjälp av den avancerade statistiken för att försöka avgöra vilka lag som har över- respektive underpresterat. De är inte överens med alla lag, men när det gäller flopplaget Philadelphia Flyers är domen skoningslös... Dessutom... * Linus delar med sig av historier från sin senaste NHL-resa till New York. * Uffe analyserar den svenska JVM-truppen. * En NHL-expansion kommer allt närmare - hur kommer det att funka med ett lag i Las Vegas? * Veckans lag med lika delar talang, lika delar stjärnstatus. Detta och mycket annat i det senaste avsnittet av NHL-timmen - den här gången extra långt!
1