Info

NHL-timmen

Podden med de hetaste NHL-snackisarna. Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist tar upp det senaste från världens bästa hockeyliga. www.nhltimmen.se
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
NHL-timmen
2021
July
June
May
April
March
February
January


2020
December
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2014
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2013
December


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: November, 2014
Nov 26, 2014
Podcasten NHL-timmen är tillbaka och i det 41:a avsnittet blir det givetvis en hel del fokus på Modos värvning av den tidigare NHL-slagskämpen Donald Brashear. Både Linus Hugosson och Uffe Bodin ifrågasätter Peter Forsbergs beslut att plocka in en 42-årig slagskämpe till SHL. - Foppas sätter sitt rykte på spel, säger Linus Hugosson. Det är svårt att undvika att Modos värvning av Donald Brashear är den stora snackisen i Sverige just nu. Även i NHL-timmen tar Linus Hugosson och Uffe Bodin upp slagskämpens ankomst till Sverige och SHL. Och båda ifrågasätter det vettiga i att plocka in en spelare vars främsta egenskaper är att använda knytnävarna till en liga där det är nolltolerans mot slagsmål, som till och med leder till avstängning. Eftersom Linus är på väg till USA för en spännande NHL-resa blir det en lite kortare podcast i dag, men duon hinner ändå bränna av ett par intressanta och högaktuella ämnen: * En vinnare i "Peter Forsberg-tävlingen" är korad - vem är det som vinner Ronnie Rönnkvists bok Old School Hockey 2? * New York Islanders heta start - är de på riktigt eller har laget bara sprattlat till temporärt? * Daniel Alfredsson närmar sig slutet - hur ska man betygsätta hans karriär? * Milan Lucic gick på pumpen mot Dalton Prout - ska man jubla eller sörja? * Och sist men inte minst Veckans NHL-lag - med ett helsvenskt backpar.
Nov 20, 2014
NHL-timmen är tillbaka för 40:e gången i ordningen. I veckans avsnitt tas som vanligt de hetaste nyhetssnackisarna från världens bästa hockeyliga upp, och dessutom rankas tidernas bästa svenska NHL-rookies. Filip Forsberg är en tidig storfavorit att vinna årets Calder Trophy, priset som går till NHL:s bästa nykomling. Det fick NHL-timmen att gräva djupt i historieböckerna och plocka fram de fem bästa svenska debutsäsongerna i världens bästa hockeyliga. Foppa, Sudden, Lidas, Alfie, Henke med flera – vem stod egentligen för den mest imponerande debuten i NHL? Men det är inte Linus och Uffe som sköter snacket den här veckan, utan i Uffe Bodins frånvaro rycker hockeysverige.se:s NHL-korre Jonatan Lindquist in som vikarie. Lindquist, verksam i soliga Kalifornien, bjuder på sköna inblickar i sin vardag som NHL-reporter på Anaheim Ducks och Los Angeles Kings matcher. Dessutom: – All Star-lag i World Cup, är det en idé som lyfter eller förstör? – John Klingbergs succéstart i Dallas lyfts. – Innovativa övertidsidéer nöts och blöts. – Till minne av Pekka Rinnes blunder tar Linus och Jonatan upp sina skrattfavoriter från NHL. Var så goda – här är 80 minuters skönt NHL-snack!
Nov 13, 2014

Det är dags att hylla en av våra allra största. I det färska avsnittet av NHL-timmen ägnar Linus Hugosson och Uffe Bodin sig åt att minnas de största stunderna i Peter Forsbergs sagolika karriär inför måndagens stora Hall of Fame-ceremoni. Det är Peter Forsberg-tajm i NHL-timmen. Lagom till den svenska legendarens inträde i Hockey Hall of Fame i Toronto har Linus Hugosson och Uffe Bodin passat på att summera #21:s karriär på sitt eget vis. Nämligen genom att ranka de fem största stunderna i hans mäktiga karriär. Därmed är en stor, fet nostalgivarning utfärdad. Utöver en hel del Foppa-snack utlovas det även en tävling och några riktigt heta snackisar: * Jakob Silfverberg eller Justin Williams - vem är bäst? * Filmningsutvisningarna i NHL - bra eller anus? * NHL flirtar med Las Vegas - skulle det funka med ett lag i "Sin City" * Är Nathan Hortons NHL-karriär över vid 29 års ålder? * Vem vann mest på Ryan Kesler-trejden - Vancouver eller Anaheim? Och självklart också Veckans NHL-lag med svenskt inslag, som sig bör.

Nov 6, 2014
PODCAST: De är NHL:s hetaste radarpar NHL-timmen är tillbaka för 38:e gången sedan sin födsel. I dag tar Linus Hugosson och Uffe Bodin ett brett grepp om ligans radarpar. Vilka spelare är det som är som skapta för varandra i NHL i dag? Vi har sett en hel del häftiga radarpar i NHL genom åren. Wayne Gretzky och Jari Kurri, Brett Hull och Adam Oates, Eric Lindros och John LeClair. Men vilka i dagens NHL är det som spelar allra bäst tillsammans? I dagens avsnitt av NHL-timmen rankar Linus Hugosson och Uffe Bodin gemensamt de fem bästa radarparen i ligan. Dessutom: * Vladimir Tarasenkos fantastiska mål mot New York Rangers. Är han på väg mot sitt stora genombrott? * Marc-André Fleurys nya kontrakt - flipp eller flopp? * Vilka juniorspelare blir kvar i NHL? Stor genomgång... * Och givetvis Veckans lag - återigen med ett svenskt bidrag. Detta och en hel del annat här...
1